servieskast jaren 20 VERKOCHT

Massief houten boeren servieskast uit de jaren ’20 in gebruikte conditie. De servieskast heeft mooi afgeronde hoeken en is zeer solide.

Het bovenste gedeelte van de servieskast heeft 3 vitrines waarvan 2 met schuifraapjes met gezandstraald glas (en ingefreesde handgreepjes), een klep en 3 lades. Het onderste gedeelte heeft 3 af te sluiten deuren (sleutel aanwezig) waarachter veel bergruimte. Het kastgedeelte aan rechterzijde heeft 3 planken en dus ook veel bergruimte.

Aan het rondlopende deurtje van de vitrine aan linkerzijde mist waarschijnlijk een ruitje (er zit wat ruimte tussen de ruitjes, valt niet echt op). Een van de onderste deurtjes heeft een flinke scheur (laatste foto) als ook de achterzijde van de kast (niet te zien). Verder is het verfwerk van de kast in zeer gebruikte staat, de mosgroene onderste verflaag komt hier en daar door de lichte blauw/groene pastelkleur van de bovenste laag. Toch is er voor gekozen dit zo te laten omdat het de kast een mooie, stoere vintage uitstraling geeft. Uiteraard kan er ook voor worden gekozen de kast een nieuw verfje te geven.

De vitrine aan de bovenzijde van de kast staat los op de kast. Verder is deze kast niet demontabel.

Deze zware, stevige kast is verder in goede, gebruikte staat.

Afmetingen: h 178 x b 170 x d 54 cm.

Prijs: VERKOCHT

Interesse: mail naar marlou@vanoudedingen.nl

20s cupboard in used condition. SOLD