60’s vintage secretaire VERKOCHT

Teak- en eikenhouten (deels fineer) wandkastje, secretaire uit de jaren ’60 met veel bergruimte.

Mooie compacte maat, ideaal voor in een kleine ruimte. Met de (voor die tijd) karakteristieke schuine pootjes en mooi afgeronde zijpanelen en organisch vormgegeven handgreep op de klep.

Door de klep open te slaan ontstaat een bureaublad. Tegen de achterwand bevindt zich een schapje. De maten van deze binnenruimte (i.v.m. het eventueel plaatsen van laptop of computer) zijn b 65 x h 33 cm.

Alle deurtjes en de klep hebben slotjes (de sleutels zijn aanwezig), alleen het slotje van de klep werkt niet. De klep is wel gewoon af te sluiten, maar dus niet op slot te draaien.

Aan de kopse kant van de zijpanelen ontbreken de fineerstrips en hebben de hoekjes stootschade. Het slot van het deurtje onder de klep heeft geen sierlijstje meer. Op het bovenblad zit een wit vlekje aan de rechterzijde en donker vlekje aan de linkerzijde. Ondanks deze mankementen een charmante secretaire in prima vintage staat.

Afmetingen: h 114 x b 103,5 x d 39 cm.

Prijs: VERKOCHT

Interesse: mail naar marlou@vanoudedingen.nl

Nb, deze secretaire kan desgewenst thuis worden bezorgd in Nederland en België (Vlaanderen). Mail gerust voor meer informatie!

Mid century teak sideboard, wall cabinet. SOLD