teak eethoek jaren ’60

Teakhouten eethoek uit de jaren ’60, bestaande uit een eettafel en 4 eetkamerstoelen.

De 4-persoons eettafel (120 cm) is te verlengen naar een 6-persoons eettafel (170 cm) . Dit is een eenvoudige handeling: de twee delen van het tafelblad kunnen uiteen worden getrokken en een onderliggend stuk tafelblad kan nu worden uitgeklapt (zie foto’s 4 t/m 8)

Deze eetkamertafel verkeert in uitstekende staat. Vaak zie je dat tafelblad in kleur verschilt met het onderliggend stuk tafelblad. Dat is bij deze tafel niet het geval. Alle delen hebben dezelfde mooie diepe kleur, het teakhout is mooi gevlamd. Op de paar lichte vlekken (zie 12e foto) en een nauwelijks waarneembare beschadiging (zie 7e foto) verkeert deze eetkamertafel in nette conditie.

De rugleuningen en zitvlakken van de eetkamerstoelen zijn bekleed met zwarte skai. De achterzijde van de rugleuningen is afgewerkt met nagels. De stoelen zien er – op hier en daar wat minimale gebruiksschade – nog netjes uit.

Afmetingen eettafel: b 120 (te verlengen naar 170 cm.) x d 80 x h 73 cm.
Afmetingen eetkamerstoelen: h 82 x b 47 x d 62 cm. Zithoogte 44 cm.

Setprijs: € 745

Deze eetkamerset kan desgewenst thuis worden bezorgd in Nederland en België (Vlaanderen). Mail gerust voor meer informatie!

Interesse: 
mail naar marlou@vanoudedingen.nl

Mid century dining table + chairs in mint condition.